Permanente monitoring
Expert in power quality
Profesionele service

Netstudie

Een netstudie is een onderzoek naar de kenmerken en de geschiktheid van een elektriciteitsnet. Bij het plaatsen of verhuizen van zonnepanelen is het laten uitvoeren van zo‘n netwerkanalyse door een expert bijvoorbeeld verplicht. Ook bij andere bronnen van duurzame energie is een studie van uw net noodzakelijk om na te gaan of de lokale productie wel kan worden aangesloten op het distributienet. De werknemers van Karybel in Waregem voeren voor elk bedrijf een netanalyse uit op maat van diens noden.

electrical power experts
Benieuwd hoe we U kunnen helpen?

Van een netstudie naar passende adviezen

Er kunnen zich allerlei problemen voordoen, van een storing in het elektriciteitsnet tot een kortsluiting. Tijdens zo‘n netanalyse voeren wij verschillende analyses uit en bespelen we verschillende parameters die belangrijk zijn voor de werking van uw bedrijf. We controleren tijdens een netstudie onder andere op instabiele spanning. Op die manier vergaart onze expert tijdens een netwerkanalyse heel wat data over de netkwaliteit. Deze data worden meteen naar onze servers verzonden. Hierdoor krijgen we een compleet beeld en kunnen we u vervolgens gericht en correct adviseren. Met een netanalyse functioneert het productieproces van uw bedrijf eens zo vlot en geniet u van een continu proces. Onze expert komt graag langs om een doordachte netwerkanalyse uit te voeren.

Contacteer onze professionals

Na het uitvoeren van een netstudie stellen wij een dossier op met daarin de belangrijkste conclusies en gegevens. Dit stelt u in staat om gepaste vervolgacties te bepalen, waarbij we u indien gewenst eveneens adviseren als expert in elektrische installaties. We raden aan om op regelmatig basis een netstudie en onderhoud van uw elektrische installatie in te plannen. Dat zal de resultaten van de netanalyse van uw bedrijf positief beïnvloeden. Wilt u hier meer informatie over of wilt u een netwerkanalyse laten uitvoeren door onze expert? Neem dan per e-mail contact met ons op via info@karybel.be of laat uw persoonlijke gegevens achter via het contactformulier