Permanente monitoring
Expert in power quality
Profesionele service

Kwaliteit elektriciteit bedrijf

Omdat de kwaliteit van elektriciteit de procescontinuïteit van uw bedrijf garandeert, bieden wij uiteenlopende oplossingen aan. Hiermee volgen we de zogenaamde power quality op de voet en gaan we zo nodig op zoek naar passende oplossingen. Karybel uit Waregem is actief in de meest uiteenlopende sectoren. Onze instrumenten meten bijvoorbeeld de kwaliteit van de elektriciteit in uw bedrijf, maar ook in de gezondheidszorg waar de permanente werking van apparatuur van vitaal belang is.

electrical power experts
Benieuwd hoe we U kunnen helpen?

Met apparatuur de kwaliteit van de elektriciteit in uw bedrijf meten en verbeteren

Hoe verzekeren wij ieder bedrijf van continuïteit door het monitoren van de kwaliteit van elektriciteit? Hiervoor beschikken wij over een breed assortiment aan meetapparatuur die wij in een netstudie inzetten in combinatie met compensatie-apparatuur, filters, condensatorbanken enzovoort. Onder meer anti-resonantiefilters, hoogspanningsfilterbanken en EMC-filters worden ingezet om een maximale power quality te bekomen. Op basis van onze meetresultaten helpen wij de kwaliteit van de elektriciteit van uw bedrijf te verbeteren en de continuïteit te verzekeren. Zo sporen we harmonischen op en schakelen we ze uit, zodat ze geen schade aan de elektrische installatie aanbrengen.

Laten we samen de opties bespreken

Indien u op zoek bent naar oplossingen om de kwaliteit van de elektriciteit in uw bedrijf permanent te monitoren, helpen wij u graag verder. Wij doen dit als expert in elektrische installaties onder meer voor de gezondheidszorg, de industrie, treinverkeer, de maritieme sector en de luchtvaartsector. Dankzij onze diensten voorkomt u een stroompanne in uw bedrijf, die tot heel wat verlies kan lijden. Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken of voor een offerte op maat. Vul het contactformulier in of bel ons op het nummer +32 56 90 31 08.