Permanente monitoring
Expert in power quality
Profesionele service

Korte energiemetingen

Korte energiemetingen zijn in vele gevallen de sleutel tot een oplossing voor de elektriciteitsproblemen binnen uw bedrijf. Aan de hand van zo‘n meting gaan de experts van Karybel uit Waregem op zoek naar de onderliggende oorzaak. We analyseren alle fasen, en sturen bij waar nodig.

electrical power experts
Benieuwd hoe we U kunnen helpen?

Minder kans op stroompannes dankzij korte energiemetingen

Naast korte energiemetingen voeren we ook langdurige metingen en permanente energiemonitoring uit. Wordt er tijdens deze metingen een onregelmatigheid vastgesteld? Dan rekent u op ons voor een oplossing op maat. Voorbeelden van onregelmatigheden zijn onder meer harmonischen en stroompieken. Deze zorgen voor oververhitting tot zelfs kortsluiting, waardoor het hele elektriciteitsnet wordt aangetast. Het is aangeraden om op regelmatige basis korte energiemetingen te laten uitvoeren, om dergelijke bugs te vermijden. Door ons als expert op vlak van elektrische installaties in te schakelen voor deze metingen, bent u een grondig verslag met gepast advies verzekerd.

Voorkom een falen van het elektriciteitsnet

Merk je dat er soms sprake is van een instabiele spanning in de elektrische installatie van uw bedrijf? Dat kan mogelijk de voorbode zijn van structurele problemen. Doe een beroep op onze expertise en behoed uw firma van stroompannes. Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan door te e-mailen naar info@karybel.be of door te bellen naar +32 56 90 31 08.